Hei! Käytämme sivustollamme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Etusivu / Mobila Vastuu
Oulu:
020 7788 655
Rovaniemi:
020 7788 205

Mobila Vastuu

Mobila Vastuu ja Vastuu+

 
Mobila Vastuu ja Vastuu+ ovat kunnossapitopaketteja, jotta autoilusi olisi huolettomampaa. Palvelun tuottaa Fragus Warranty Finland Oy.
 

Soveltuvuus

 
Molemmat tuotteet soveltuvat autoille, jotka ovat sopimuksen alkaessa alle 9-vuotiaita ja alle 180 000 km ajettuja. Autolla pitää olla täydellinen huoltohistoria.
 

Vastuu

 
Alempana tällä sivulla on listattu osat, jotka sisältyvät sopimukseen niiden rikkoutuessa sopimusaikaan. Kun auto on sopimuksen alkaessa alle 6-vuotias ja alle 150 000 km ajettu, kaikki kohdat 1-10 sisältyvät sopimukseen. Tätä vanhemmille tai enemmän ajetuille autoille on voimassa kohdat 1-4.
 

Vastuu+

 
Vastuu+ perussisältö on sama kuin Vastuussa, mutta siinä on oiva lisäominaisuus. Vastuu+ sisältää myös auton huoltokuluja tai muita Mobilan palveluita, kuten sijaisauto tai vaikkapa renkaiden vaihdon sopimuksessa ilmoitettuun euromääräiseen ylärajaan asti.
 

Sopimusaika

 
Sopimus on määräaikainen ja on valittavissa kaksi eri sopimusaikaa, 12 kk/20 000 km tai 24 kk/ 40 000 km. 12 kk Vastuu+ sopimukseen sisältyy huolto- ja ylläpitokuluja 300 €:on asti ja 24 kk sopimuksen yläraja on 600 €.
 

Mobila Vastuu ja Vastuu+ kunnossapitopaketit

 
Mobila Vastuu 12 kk/20 tkm = 490 €
Mobila Vastuu 24 kk/40 tkm = 790 €
Mobila Vastuu+ 12 kk/20 tkm + huoltoraha 300 € = 790 €
Mobila Vastuu+ 24 kk/40 tkm + huoltoraha 600 €= 1 290 €
 

Tuotteen sisältö

 
Sopimukseen sisältyvät seuraavat osat niiden rikkoutuessa sopimusaikana. Huomioithan, että tämä on esite. Sopimusehdot saat myyjältä.
 

1. Seuraavat moottorin osat ja moottorielektroniikan osat:

 
Moottorin sisäiset voidellut liikkuvat osat: männät, männän renkaat, kiertokanget, kampiakseli, nokka-akselit, imu- ja pakoventtiilit, sekä niiden nostimet ja keinuvivut, akselien laakeroinnit, öljypumppu, jakoketju ja sen rattaat/kiristimet. Sylinterinkansi ja moottorilohko vain mikäli vaatii uusinnan em. osien rikkoutumisesta johtuen. Polttoaineruiskutuksen- ja sytysjärjestelmän ohjainlaitteet, sytytyspuolat, pyörintänopeustunnistimet, ilmanpaine- ja lämpötilatunnistimet, käynnistinmoottori ja latausgeneraattori. (ei esim. tiivisteet)
 

2. Seuraavat ohjausjärjestelmän osat:

 
Tehostinpumppu, rattiakseli, ratti ja ohjausvaihde (ei esim. putket, tiivisteet, letkut tai asentotunnistimet)
 

3. Seuraavat jarrujärjestelmän osat:

 
Jarrupääsylinteri, jarrutehostin, jarrutusvoiman tehostin, jarrunestesäiliö, Abs-hydrauliaggregaatti, Abs-anturi ja Abs-järjestelmän elektroninen ohjainlaite (ei esim. abs-kehät, jarrusatulat, jarrusylinterit, jarruputket, levyt, palat, kengät tai käsijarru)
 

4. Seuraavat voimansiirron osat:

 
Vaihdelaatikon sisäiset voidellut liikkuvat osat ja vaihdelaatikon elektroniikka. Etu- ja takavetopyörästön sisäiset voidellut liikkuvat osat. Vetoakselit ja niiden nivelet (ei suojakumit). Kardaani ja sen tukilaakerit (ei tasapainotus). Nelivedon alennusvaihteisto, jakovaihteisto, lukot ja kytkimet. Kytkinsylinterit, kytkinlaakeri, kytkinlevy, painelevy ja vauhtipyörä. (ei esim. kuluma, tiivisteet, putket)
 
Huom! ao. komponentit sisältyvät vain Ajoneuvon ollessa alle 6-vuotias ja alle 150 tkm ajettu Sopimuksen alkaessa.
 

5. Seuraavat ahtimien osat:

 
Turboahdin, kompressoriahdin, ahtopaineensäädin ja välijäähdytin (ei esim. putket)
 

6. Seuraavat polttoainejärjestelmän osat:

 
Polttoaineen siirtopumppu, ruiskutuspumppu, imusarja, kaasuläppäkotelo, ruiskutussuuttimet, ilmamassamittari, lambda-, paine-, ja lämpöanturit, polttoainetankin anturit (esim. ei lisäainejärjestelmät, putkistot, suodattimet, tiivisteet)
 

7. Seuraavat pakokaasujärjestelmän osat:

 
Pakosarja, EGR-venttiili, EGR-lauhdutin, Nox-, paine-, lämpöanturit ja pakoputkisto, (poislukien katalysaattori ja hiukkassuodatin)
 

8. Seuraavat moottorin jäähdytysjärjestelmän osat:

 
Termostaatti, termostaattikotelo, vesipumppu (ei vuoto), jäähdytinkenno, jäähdytinkennon puhallinmoottori lämpötunnistin (ei esim. putket, tiivisteet tai letkut)
 

9. Seuraavat turvalaitteiden osat:

 
Turvatyynyt, törmäys/kiihtyvyystunnistimet, sekä niiden kaapelit ja liittimet. Turvavöiden lukot ja esikiristimet. Rattilukko, virtalukko ja avaimenlukulaite. (Ei esim. city safety tai vastaavat ennakoivat turvajärjestelmät).
 

10. Seuraavat mukavuuslaitteiden osat:

 
Lasinnostimen vivusto, -katkaisijat, -moottorit. Keskuslukituksenavain, -vastaanotin, -moottorit, -lukot ja -vivusto. Kattoluukun moottori (ei sen kiskot, tiivisteet, katkaisijat, lamellit, verhot). Ulkopeilien moottorit. Vakionopeudensäätimen viiksi, -katkaisijat, -tutka ja -poljintunnistimet. Vilkkujen-, ajovalojen-, sekä lasinpyyhkijöiden katkaisijat. Tuuli- ja takalasinpyyhkijän moottori (ei esim. vivustot, pesulaitteet). Mukavuuslaitteiden ohjainlaite. Mittaristot (ei ledit/polttimot/diodit/näytöt). Ilmastoinnin kompressori, -kuivain, -elektroninen ohjainlaite, -tuuletinmoottori, -höyrystin, -säätöpaneeli, matkustamon lämmityslaitteen kenno, (ei esim. putket, letkut, tiivisteet, liitokset, desinfioinnit, täytöt). Polttoainekäyttöisen lisälämmittimen ohjainlaite, -kelloyksikkö, -vesipumppu, polttoainepumppu, sekä -polttoainesuutin.
 

Toimintaohje auton rikkoutuessa

 
Jos on tarve hinaukselle, tilaa se vakuutusyhtiösi tai auton liikkumisturvan kautta. Auto tulee hinauttaa lähimpään Mobilan (Wetteri Oy:n) toimipisteeseen. Mikäli se ei ole maantieteellisesti mahdollista, hinauta auto lähinpään merkkiliikkeeseen. Mikäli auto on hinattu muualle kuin Wetterille ilmoita siitä fragus.fi/ongelmia-auton-kanssa. Ajokuntoisen auton voi ajaa lähimmälle Wetterille.
 
Kun asioit korjaamon kanssa esitä sopimus heille, jotta korjaamo osaa toimia oikein.
 

Auton ylläpito

 
Jotta autosi pysyy jatkossakin hyväkuntoisena pidä huolta, että autosi huolletaan oikea-aikaisesti ja oikeaoppisesti. Autot kehittyvät nopeasti, ja niiden asianmukainen huoltaminen vaatii yhä enemmän osaamista. Wetterin mekaanikot ovat erikoistuneet yhteen automerkkiin, ja jokainen työpäivä kerryttää lisää kokemusta juuri siitä tietystä merkistä. Wetterin sivuilta löydät kaikkien Wetterin huoltopisteiden yhteystiedot.
Jaa artikkeli

Jaa sivu sähköpostilla itsellesi tai kaverillesi

Vastaanottaja saa sähköpostiinsa viestin, jossa on linkki sivulle.

Viestin sisältö:

Hei, katso tämä mielenkiintoinen sivu!

Sähköposti on lähetetty syöttämääsi osoitteseen.

Tarkista puuttuvat tai virheelliset tiedot.

Osoite Keminmaa:

Teollisuuskylänraitti 13

94450 Keminmaa

Puh. 020 7788 299

Osoite Lempäälä:

Ideaparkinkatu 4

37570 Lempäälä

Puh. 020 7788 901

Osoite Oulu:

Äimäkuja 3

90400 Oulu

Puh. 020 7788 655

Osoite Rovaniemi:

Alakorkalontie 16

96300 Rovaniemi

Puh. 020 7788 205